Gavekort

gavekort_tur

Emilie Andresen gavekort tur sammen med instruktør Said.

På en introduksjonstur vil kandidaten være med på forberedelser til, og gjennomføring av en flytur på en times varighet med en av våre instruktører.


Du vil være med på preflight inspeksjon av flyet, du får delta aktivt med å lese og gjennomføre sjekklister. Du får styre flyet på bakken, være med på motorsjekker før avgang, styre under avgang og i luften. Kort sagt får du gjøre det som elevene ved skolen vår gjør på sin første flytur, alt under veiledning og overvåking av en av våre instruktører. 

Totalt tidsforbruk er 2 timer, hvorav om lag 50 minutter er i luften og resten er forberedelser og debriefing på bakken med instruktøren. Hvis du ønsker kan du også, etter avtale med instruktøren, ta med en baksetepassasjer på turen.

Nedenfor kan du bestille gavekort for en introduksjonstur med instruktør. Gavekortet koster Nok 2480 og betales senest innen 14 dager fra mottak av faktura.

Fyll ut skjema så blir gavekortet sendt til deg som en pdf-fil på email. Du kan også fylle ut eventuell mottaker av gavekortet. Da kommer navnet stå på gavekortet. Faktura kommer også på email.

Flytimen bookes direkte med en av våres instruktører her. Vi anstrenger oss for å gjennomføre gavekort-flyvinger, men i perioder kan det forekomme ventetid på grunn av begrenset kapasitet fra instruktørene, service på flyene, dårlig vær eller andre hendelser som hindrer flyving. Gavekort-flyving forutsetter dagslys, god sikt, akseptabel skyhøyde og rolige vindforhold.

gavekortex